Contactlenzen

Contactlenzen worden bij ons al 28 jaar aangepast. Deze kleine schijfjes kunststof worden op het hoornvlies gedragen en corrigeren het zicht op een 'onzichtbare' manier en met het nodig comfort.

Contactlenzen bestaan in verschillende materialen en geometrieën. Wij passen bijna alle types lenzen aan zodat wij heel veel mensen kunnen helpen. Nog nooit was het aanbod aan high-tec materialen zo groot.


Sedert de nieuwe vestiging Rijselstraat 144 hebben we ook een corneatopograaf waarmee we de hoornvlieskromming in kaart kunnen brengen en de traanfilm analyseren. Deze machine van de laatste generatie laat beter maatwerkt toe. Een troef extra.

Onze professionele aanpasfee bedraagt voor zachte lenzen € 30,- en voor een lenzencontrole wordt € 20,- aangerekend. Voor vormstabiele lenzen vraag je best eerst hoeveel de aanpassing kost omdat daar verschillende tarieven gehanteerd worden.

Geïnteresseerd? Kom eens langs.

Ben je geïnteresseerd in lenzen omdat je een bril niet ziet zitten, omdat je graag sport of reist, omdat je graag eens wilt kunnen afwisselen met die bril, dan kunnen wij de meest geschikte lens aanbieden. Bij ons worden die lenzen professioneel aangepast, gecontroleerd en opgevolgd. 

Wij werken op afspraak om het voor iedereen comfortabel te maken. 

Het inzetten en uitnemen wordt bij ons aangeleerd. Hieronder zie je ter herinnering een filmpje over hoe het moet.

Wist je dat je ook lenzen kunt dragen als je al een leesbril nodig hebt of wanneer kantoor werk niet meer zo evident blijkt te zijn.

Hier volgt een engelstalig filmpje over wat kan:

Droge ogen kunnen een behoorlijke rem zijn om het dragen van contactlenzen. Er bestaan nu verschillende materialen die het ook voor mensen met droge ogen mogelijk maken lenzen met een zeker comfort te dragen. Vraag meer info in de winkel.

 

 

 

 

Producten in de kijker

Ziekenfonds

Zowat alle ziekenfondsen voorzien een tussenkomst voor lenzen.  Als erkend opticien kan je bij ons steeds de nodige formulieren voor tussenkomst bekomen. Sommige ziekenfondsen voorzien tot €100 tussenkomst voor nachtlenzen. Vraag info bij uw ziekenfonds. 

meer info en bestellen