Geen bril zonder de glazen.

Deze waarheid die staat als een paal boven water want hoe mooi een montuur wel op het gezicht past, toch is het niets als je er slecht door ziet. Essentieel is de kwaliteit van de glazen en hierbij gaat het zowel over de sterkte ( de oogmeting) als over de optische zuiverheid, de behandelingen van de glazen en de correcte montage. Supplementair is het maatwerk dat maakt dat het glas zo dun en licht mogelijk is. Dit zijn voor ons steeds uitdagingen om uw bril van de beste en mooiste glazen te voorzien.

Technologie van morgen, vandaag al toegepast.

Een brillenglas is al lang niet meer een geslepen stuk glas dat het zicht weer helder maakt. Vandaag de dag staan we samen met onze fabricanten heel ver en kunnen we keine technologische wonderen afleveren. Veel kennis uit de sterrenkunde werd de laatste jaren toegepast in de optiek en wij maken daar vollop gebruik van.

Vanaf de beslissing van de aankoop hebben we digitaal inspraak in het fabricatieproces van vele glazen. Hierdoor kunnen wij ons vakmanschap laten meespelen in het maken van elk brillenglas. Zowel de dikte, de krommingen als de materiaalkeuzes worden door ons meebepaald om van uw bril een optisch hoogstandje te maken. Het verschil met mindere kwaliteit zie je niet altijd bij aflevering; je merkt het wel als je er dagelijks doorkijkt en dat is de essentie.

Vanaf nu kan je ook al op voorhand een kijkje nemen in onze Nautilus. Virtuele realiteit om u te helpen.