Voorstelling

Optiek Dumont staat sedert 1988 voor betrouwbaar, modieus en kwaliteitsvol advies voor allen die op zoek zijn naar een beter zicht.

Kaat en Steven verwelkomen u graag, elk met hun specialiteit, in hun zaak te Sint-Michiels. De versgemalen espresso staat alvast klaar.

Door oogmode gedreven

Wat in 1988 zeer bescheiden startte -net na het afstuderen aan het I.O.R.T. te Brussel - groeide door de jaren uit tot een eigentijdse en tevens eigenzinnige, moderne optiekzaak met vele facetten. Pas afgestudeerd en direct de grote stap gezet naar een eigen zaak, dat was onze zin in ondernemen. Die zin in ondernemen is er nog steeds en kan enkel verder bestaan door steeds de vinger aan de pols te houden bij klanten, leveranciers, onderwijs en de markt. 

Collecties worden elk jaar opnieuw geëvalueerd tijdens beurzen in Milaan en Parijs. Vakliteratuur en externe hulp van specialisten uit de sector vullen ons verder aan om ons aanbod te verfijnen.

In de afgelopen 25 jaar kwam Kaat ( echtgenote van Steven ) ook voltijds in de zaak. Onder haar impuls werd onze kinderafdeling een norm in de regio.

Toen in 2002 de opleiding Bachelor in de optometrie ingericht werd aan de EHSAL ( nu Odysee) te Brussel werd die kans gegrepen door Steven die drie jaar later een pak kennis en vaardigheden rijker was en sedert sterk staat op gebied van oogmetingen en contactologie.

Wij werken enkel en alleen met de beste glasleveranciers en voeren alle werk minutieus uit in eigen atelier met machines van de laatste generatie. Vakmanschap, daar gaan we voor. Wij gebruiken video- en computerapparatuur waardoor we de bril in 3-D op uw gezicht kunnen opmeten. Dit doen we om glazen in maatwerk te kunnen leveren. Ons ruim assortiment bestaat uit modieuze, kleurrijke en trendy monturen. Namen als Dior; Silhouette, Lindberg zijn alom gekend. Anne&Valentin, LA Eyeworks,Vinilyze, Dutz, Lafont, Ogreen en vele andere maken het aanbod divers en fijn. Wij hebben een ruime keuze zonnebrillen en adidas sportbrillen. 

Even onze medewerkers voorstellen.

De atelierverantwoodelijke in ons team is Tom Beheyt.

Tom is free lance opticien met I.O.R.T.opleiding en met 30 jaar ervaring. Hij zorgt voor het atelier. Waar nodig springt hij ook in om ons te vervangen. 

 

We hebben ook hulp in de winkel. 

 

Griet is Odisee opticienne- optometriste met een groot hart voor onze klanten  en voor optiek. Ze versterkt sedert najaar '17 ons team. Pas afgestudeerd maar al jaren bij ons op de vloer waardoor Griet onze gebruiken door en door kent en een echte aanwinst is. 

 

In de zomer van 2018 komt Julie De Wispelaere er bij. Julie is opticienne zodat ons team uit 5 gediplomeerde opticiens-optometristen bestaat.

 

Wat wij willen bieden is kwaliteit en kennis, alleen maar om u beter te kunnen helpen.

Tot de zomervakantie zal het wel nog geregeld heel druk zijn door te weinig personeel. Onze excuses hiervoor. Sommige dagen zijn kalmer. Even een belletje op 050/38 84 84 en je weet meer.